Varig tilknytning til arbejds­markedet

Gør en forskel – skab vækst og jobmuligheder

Få indblik i

Projektet

Hvem er med

Partnere

se projektets

Nyheder

oversigt over

Dokumenter

Start Dialog

Kontakt

Varig tilknytning


Varig tilknytning til arbejdsmarkedet sikrede beskæftigelse til ledige gennem småjobs. I perioden oktober 2022 – marts 2023 sikrede vi desuden en særlig målrettet indsats for ukrainske flygtninge. Partnere fik gennem projektet skræddersyet arbejdskraft, som bl.a. frigav ressourcer blandt deres fuldtidsansatte. Projektet bidrog samtidig til at styrke deres CSR-indsats.

Når man hjælper en ledig tilbage eller ind på arbejdsmarkedet, er ingen opgave for lille. Det var nemlig muligt at ansætte en kandidat ned til få timer om ugen. Partnere kunne fx ansætte til klargøring af mødelokaler, lette kontoropgaver, små reparationer, rengøring og meget andet.

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet gav adgang til netværksmøder og relevante aktiviteter. Vi tilbød i samarbejde med Roskilde Kommune og en række vidensinstitutioner et skræddersyet forløb til partneres organisationer. Forløbet inkluderede bl.a. opkvalificering af en eksisterende medarbejder, så de kunne modtage og fastholde den nye medarbejder.

Indsatsen var støttet af EU-socialfondsmidler og Decentrale Erhvervsfremmemidler og startede marts 2021. Vi fik i efteråret 2022 en tillægsbevilling ift. målgruppen af ukrainske flygtninge og den samlede projektperiode løb til 31. marts 2023​

Dette projekt er støttet af:

Det fik man


CO-meet

Et mangfoldigt netværk med andre organisationer, som også arbejder for at gøre en forskel. Netværket dannede rammerne for vidensdeling og inspiration på tværs af brancher.

CO-lab

Frigivet tid til højt prioriterede og værdiskabende opgaver gennem ansættelse af en udsat ledig fra Roskilde. Partnere fik løst nogle af de arbejdsopgaver, som eksisterende medarbejdere havde svært ved at nå i hverdagen. 

CO-pilots

Hjælp til at matche partnerens og kandidatens behov gennem et skræddersyet forløb. Den udsatte ledige blev opkvalificeret til at varetage bestemte opgaver, som gavnede partnernes forretning. De blev klædt på til at modtage og fastholde deres nye medarbejder.

CO-creation

Partnere var med til at udvikle og afprøve nye tiltag til ansættelse og inklusion af udsatte ledige. De var samtidig med til at gøre en forskel for fremtidens arbejdsmarked ved at skabe en ny beskæftigelsesmodel, som kan skaleres til resten af Danmark.

CO-branding

Partnere indgik i et stærkt partnerskab, hvor de får videreudviklet din CSR-indsats og markedsposition ved at bidrage positivt til samfundet sammen med andre ansvarlige organisationer. Sammen formidlede vi de gode tiltag og styrker dit brand.

CO-fund

Finansiering af kompetenceløft til organisation på op til 15.000 kr. Partnere modtog støtte og backup fra Roskilde Kommunes jobcenter op til 6 måneder. På denne måde blev det nemmere for dem at inkludere og fastholde den udsatte ledige.

Strategiske partnere


Nyheder


Her kan du følge med i aktuelle cases i projektet. Vi opdaterer løbende

Dokumenter


Her finder du oversigt over de dokumenter, som partnerne skulle forholde sig til som buddy eller virksomhed i projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet.

Når man som virksomhed indsendte underskrevne dokumenter, erklærede de samtidig at have læst og godkendt vores politik om databeskyttelse, som fremgår nedenfor.

Dokumenter til buddies

Dokumenter til virksomheder

Kontaktpersoner

Ønsker din organisation at høre mere? Kontakt en af projektlederne nedenfor.

Pernille Sederberg
Pernille SederbergSenior projektleder+45 22434066