Varig tilknytning til arbejds­markedet

Gør en forskel – skab vækst og jobmuligheder

Få indblik i

Projektet

Hvem er med

Partnere

se projektets

Nyheder

oversigt over

Dokumenter

Start Dialog

Kontakt

Varig tilknytning


Varig tilknytning til arbejdsmarkedet sikrer beskæftigelse til ledige gennem småjobs. I perioden oktober 2022 – marts 2023 sikrer vi desuden en særlig målrettet indsats for ukrainske flygtninge. Du får gennem projektet skræddersyet arbejdskraft, som bl.a. frigiver ressourcer blandt jeres fuldtidsansatte. Projektet bidrager samtidig til at styrke jeres CSR-indsats.

Når du hjælper en ledig tilbage eller ind på arbejdsmarkedet, er ingen opgave for lille. Det er nemlig muligt at ansætte en kandidat ned til få timer om ugen. Du kan fx ansætte til klargøring af mødelokaler, lette kontoropgaver, små reparationer, rengøring og meget andet.

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet giver dig adgang til netværksmøder og relevante aktiviteter. Vi tilbyder i samarbejde med Roskilde Kommune og en række vidensinstitutioner et skræddersyet forløb til din organisation. Forløbet inkluderer bl.a. opkvalificering af en eksisterende medarbejder, så I kan modtage og fastholde den nye medarbejder.

Indsatsen er støttet af EU-socialfondsmidler og Decentrale Erhvervsfremmemidler og startede marts 2021. Vi har i efteråret 2022 fået tillægsbevilling ift. målgruppen af ukrainske flygtninge og den samlede projektperiode løber til 31. marts 2023​

Dette projekt er støttet af:

Det får du


CO-meet

Du deltager i et mangfoldigt netværk med andre organisationer, som også arbejder for at gøre en forskel. Netværket danner rammerne for vidensdeling og inspiration på tværs af brancher.

CO-lab

Du får frigivet tid til højt prioriterede og værdiskabende opgaver ved at ansætte en udsat ledig fra Roskilde. Du får løst nogle af de arbejdsopgaver, som dine eksisterende medarbejdere har svært ved at nå i hverdagen. 

CO-pilots

Du får hjælp til at matche jeres og kandidatens behov gennem et skræddersyet forløb. Den udsatte ledige bliver opkvalificeret til at varetage bestemte opgaver, som gavner jeres forretning. I bliver klædt på til at modtage og fastholde jeres nye medarbejder.

CO-creation

Du er med til at udvikle og afprøve nye tiltag til ansættelse og inklusion af udsatte ledige. Du er samtidig med til at gøre en forskel for fremtidens arbejdsmarked ved at skabe en ny beskæftigelsesmodel, som kan skaleres til resten af Danmark.

CO-branding

Du indgår i et stærkt partnerskab, hvor du får videreudviklet din CSR-indsats og markedsposition ved at bidrage positivt til samfundet sammen med andre ansvarlige organisationer. Sammen formidler vi de gode tiltag og styrker dit brand.

CO-fund

Du får finansieret et kompetenceløft til din organisation på op til 15.000 kr. Du modtager støtte og backup fra Roskilde Kommunes jobcenter op til 6 måneder. På denne måde bliver det nemmere for jer at inkludere og fastholde den udsatte ledige.

Strategiske partnere


Nyheder


Her kan du følge med i aktuelle cases i projektet. Vi opdaterer løbende

Dokumenter


Her finder du oversigt over de dokumenter, som du skal forholde dig til som buddy eller virksomhed i projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet.

Når du som virksomhed indsender underskrevne dokumenter, erklærer du samtidig at have læst og godkendt vores politik om databeskyttelse, som fremgår nedenfor.

Dokumenter til buddies

Dokumenter til virksomheder

Kontaktpersoner

Skal din organisation være med? Kontakt en af projektlederne nedenfor.

Pernille Sederberg
Pernille Sederberg Senior projektleder +45 22434066