Fejring af Varig tilknytning til arbejdsmarkedet


I et tæt partnerskab har Varig Tilknytning til Arbejdsmarkedets strategiske partnere Roskilde Kommune, PH Absalon, CLAVIS, HF & VUC Roskilde-Køge, RTS, RUC, ZBC og Zealand, udviklet en ny beskæftigelsesmodel sammen med flere end 60 virksomheder. 160 kandidater har været i VTA-forløb, heraf 90 kandidater med henblik på småjob, hvor der er skabt ca. 40 småjob, og 70 ukrainske flygtninge, hvoraf ca. 40 kommer i job.

Vi fejrede i fællesskab den nye beskæftigelsesmodel 13. marts, der både bød på skarpe oplæg om erfaringer fra beskæftigelsesindsatsen i Roskilde Kommune, tendenser på arbejdsmarkedet – nu og i fremtiden, samt oplæg om social bæredygtighed med skarpe pointer til gode handlinger og god rapportering. 

Tak for to intense, produktive og udviklende år med projektet Varig tilknytning til arbejdsmarkedet.Vi ser frem til evalueringen fra PH Absalon, som er færdig i begyndelsen af april. Indsatsen er støttet af EU-socialfondsmidler og Decentrale Erhvervsfremmemidler. Læs mere om projektet her.

Du kan bl.a. høre de strategiske partnere fortælle om deres erfaringer og oplevelser med udbredelsen af ny beskæftigelsesmodel her:

  • Dorthe Hove Olesen, Vicedirektør, organisation, engagement & HR ved Roskilde Festival her
  • Marianne Nielsen, indehaver af LOCAL BY ME her
  • Dennis Rix, faglærer ved ZBC her
  • Mette Brandt, Udviklingschef ved CLAVIS her
  • Lotte Gerup, Senior Department Manager, Quality Control ved CHR. HANSEN her