I partnerskaber med virksomheder, offentlige organisationer og videninstitutioner skabes nye bæredygtige løsninger til samfundsmæssige udfordringer.

Få indblik i

Projektet

Hvem er involveret

Partnere

se årets

Udfordringer

Start Dialog

Kontakt

COCONF


Skab nye idéer og løsninger i nye partnerskaber

I 2023 blev der for første gang gjort samlet status over cirkularitet i Danmark, hvilket viste at vi kun er 4 procent cirkulære (læs mere: Circularity Gap Report). For at ændre radikalt på dette arbejder vi i innovationsforløbet COCONF24 ud fra spørgsmålet ”Hvad nu hvis Danmark var 100 procent cirkulært?”

Corolab inviterer derfor studerende, iværksættere og virksomhedsrepræsentanter til at deltage i udvikling, test og implementering af mere cirkulære koncepter hos nogle af Danmarks førende organisationer.

Deltag og få adgang til relevante testmiljøer med forretningsmodeller, områder, bygninger, faciliteter, udstyr, materialer, medarbejdere og brugere, som kan benyttes til at validere, optimere og dokumentere nye løsninger.

Innovationsforløbet består af fire overordnede trin, som giver mulighed for at møde potentielle samarbejdspartnere, leverandører og kunder samt at skaffe data, information og viden om, hvordan vi i praksis kan skabe bæredygtige forandringer. Se de fire trin nedenfor.

Danske Bank støtter i år tilblivelsen af nye bæredygtige og cirkulære løsninger med et økonomisk bidrag på 100.000 kr. Støttebeløbet på henholdsvis 50.000 kr., 30.000 kr. og 20.000 kr. fra Danske Bank går til udvikling af prototyper. Vinderne modtager desuden sparring i forhold til bestyrelsessammensætning og hjælp til at skaffe finansiering via kontakt til investorer, indblik i maskinrummet, når banker skal yde lån og mentorforløb med henblik på ledelsesudvikling.  

Innovationsforløbet


Testmiljøer


Morgendagens løsninger


Morgendagens løsninger er de løsninger, som testmiljøerne ser et særligt potentiale i, og som efter forløbet udvikles i partnerskab med testmiljøerne. Se eksempler på tidligere løsninger her.

Testmiljøer 2024 offentliggøres 21. maj 2024


Strategiske partnere 2024


Kontaktpersoner

Skal din organisation være med? Kontakt en af projektlederne nedenfor.

Simone Skaarup Rosengreen
Simone Skaarup RosengreenProjektleder+45 51640851
Frederik Grubbe
Frederik GrubbeMedlemsansvarlig+45 30313032