I partnerskaber med virksomheder, offentlige organisationer og videninstitutioner skabes nye bæredygtige løsninger til samfundsmæssige udfordringer.

Få indblik i

Projektet

Hvem er involveret

Partnere

se årets

Udfordringer

Start Dialog

Kontakt

COCONF


Skab nye idéer og løsninger i nye partnerskaber

Vil du være med til at overvinde aktuelle udfordringer, som nogle af Danmarks førende organisationer står overfor? Så deltag i innovationsforløbet COCONF. COCONF er Danmarks eneste innovationsforløb med tusindvis af deltagere, som går hele vejen fra problem til implementering af løsninger. Løsninger skabes i partnerskaber, hvor du forbindes med andre aktører på tværs af brancher og fagligheder. Det er sådan, vi skaber den største forskel – ved at gå sammen om samfundsudfordringer og udvikle alle involveredes kompetencer og forretninger.

Sammen starter vi lokalt for at forandre globalt. Som deltagende innovatør får du konkrete værktøjer til løsningsudvikling, adgang til nye samarbejdspartnere og potentielle kunder, opbygget nye kompetencer og udviklet din forretning. Større organisationer byder ind med dem selv som en virkelighedstro testmulighed, så du hurtigere kommer fra idé til realisering. Testen er med til at forbedre, validere og markedsmodne din løsning, så du hurtigere får løsningen på markedet.

Forløbet involverer offentlige organisationer, det private erhvervsliv, videninstitutioner og civilsamfundet. Siden 2017 har vi involveret flere end 3000 virksomhedsaktører og 7700 studerende.

Innovationsforløbet


Årets udfordringer


Danske Bank støtter i år tilblivelsen af nye bæredygtige løsninger med et økonomisk bidrag på 100.000 kr. Støttebeløbet på henholdsvis 50.000 kr., 30.000 kr. og 20.000 kr. fra Danske Bank går til udvikling af prototyper. Vinderne modtager desuden sparring i forhold til bestyrelsessammensætning og hjælp til at skaffe finansiering via kontakt til investorer, indblik i maskinrummet, når banker skal yde lån og mentorforløb med henblik på ledelsesudvikling.  

Morgendagens løsninger


Morgendagens løsninger er de løsninger, som udfordringsgiverne ser et særligt potentiale i og som efter forløbet udvikles i partnerskab med årets udfordringsgivere. Se eksempler på tidligere løsninger her.

Udfordringsgivere 2023


Strategiske partnere 2023


Kontaktpersoner

Skal din organisation være med? Kontakt en af projektlederne nedenfor.

Phillip Dyngbo
Phillip Dyngbo