Bytte til alles nytte – hverdagens helte i genbrugspladsens telte

I 2023 blev der for første gang gjort samlet status over cirkularitet i Danmark, hvilket viste at vi kun er 4 procent cirkulære (læs mere: Circularity Gap Report). For at ændre radikalt på dette arbejder vi i innovationsforløbet COCONF24 ud fra spørgsmålet ”Hvad nu hvis Danmark var 100 procent cirkulært?”.

”ARGO stiller sig igen i år til rådighed for nye gode bæredygtige løsninger. Det gør vi, fordi vi tror på at affald er meget mere end bare affald” – Finn Kjær, Genbrugschef

Om testmiljøet


ARGO er et affalds- og forsyningsselskab, hvor vi behandler affald for borgere og virksomheder i ni sjællandske kommuner, driver kraftvarmeværker og 14 genbrugspladser.

Vi stiller vores genbrugsplads i Viby Sjælland til rådighed for afprøvning af nye ideer til, hvordan vi kan gøre pladsen mere cirkulær – og give materialer længere levetid eller genanvende dem i nye produkter.
På pladsen er der et telt på 7 gange 12 meter med reoler og hylder, hvor folk kan stille genstande. Næsten 100.000 borgere besøger pladsen om året.

Vi er nysgerrige på, hvordan vi ellers kan gøre Viby Genbrugsplads mere cirkulær. Vi er åbne over for alle ideer, men finder det særligt attraktivt, hvis nye løsninger retter sig mod vores nye telt, og hvordan vi får kunderne til at forstå konceptet.

Vi er især interesseret i at have et område som bliver brugt, hvor tingene der bliver taget med hjem bliver registreret i vores app, og hvor der er pænt og ordentligt.

Hør Finn Kjær, Genbrugschef i ARGO, fortælle om udfordringen her.

Testmiljø

ARGO

Kontaktperson

Simone Skaarup Rosengreen

Event

COCONF24

Sådan gør du

Tilmeld dig arrangementet d. 26. september for indledende dialog med udfordringsgiver. Indsend løsningsforslag senest d. 4. november til info@corolab.dk. Deltag i COconference24 – et brag af en fest d. 26. november og vær med til at fejre morgendagens løsninger.