Medlemskab

Vil du være med til at udvikle bæredygtige løsninger i partnerskaber? Så bliv medlem af Corolab.

Vil du være med?


Vil du være med til at udvikle bæredygtige løsninger i partnerskaber? Så bliv medlem af Corolab.

Du får som medlem af Corolab tilført ekstra ressourcer, som skaber nye forretningsmuligheder. Du indgår i et visionært, innovativt og neutralt møderum, hvor du deltager i partnerskaber om at udvikle nye løsninger gennem innovationsprojekter og aktiviteter. I fællesskab accelererer vi processen fra idé til marked.

I dag består medlemskredsen af flere end 86 organisationer, som til sammen rummer ca. 15.000 medarbejdere og flere end 50.000 studerende og førende forskere. Fælles for alle medlemmer er, at de gør en positiv forskel for samfundet samt for deres egen organisation.

Det får du


CO-meet

Du bliver inspireret til bl.a. medlemsmøder og events, hvor du får inspiration og skaber nye relationer til mulige samarbejdspartnere.  

CO-lab

Du får adgang til testplatforme, udstyr og faciliteter. Få udviklet, afprøvet og implementeret dine nye koncepter, forretningsmodeller og produkter hos Boligselskabet Sjælland, Roskilde Festival, Roskilde Kommune, RUC, DTU eller andre medlemmer. 

CO-pilots

Du bliver sat sammen med partnere, der kan føre dig videre i din innovationsproces. Få fx hjælp til projektledelse, udvikling og kvalificering af din ide, involvering af brugere eller udbredelse af din løsning. 

CO-creation

Du deltager i innovationsprojekter og aktiviteter med forskellige aktører. I workshops, hackathons, innovationsforløb og arbejdsgrupper samskaber vi nye løsninger.  

CO-branding

Du forstærker din markedsposition og opnår større opmærksomhed ved at indgå i partnerskaber, hvor du bliver anerkendt for at tage et samfundsansvar.   

CO-fund

Du får hjælp til at finansiere realisering af nye løsninger gennem bl.a.  ansøgninger om projektmidler, indhentning af sponsorater og aftaler med kunder.  

Medlemsbidrag

Bliv en del af et innovativt økosystem og sæt retningen.

Kontingenternes størrelse afhænger af antallet af årsværk i den aktive organisation (lokation/by).

Grundbeløb

5 000 DKK/år

Pr. fuldtidsansat

250 DKK/år

200 DKK/år for kommuner &
Uddanelsesistitutioner

Vær med i Corolab