Social ansvarlighed boomer – Roskilde Festivalen går som altid forrest


Mange gode resultater opnås i projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet. 28 virksomheder er nu en del af partnergruppen og gør en stor forskel for udsatte ledige i Roskilde. 26 praktikker er igangsat, og 12 ansættelser er realiseret. Og mange flere er på vej. Tre kandidater har opnået beskæftigelse hos Roskilde Festival Gruppen, hvor de er godt i gang med at bidrage til arbejdspladsen.

Dorthe Hove Olesen, Vicedirektør for HR, Organisation og Engagement hos Roskilde Festival Gruppen, udtaler:

”Vores tre nye medarbejdere er et godt eksempel på, hvor stor en betydning det rette match og de rette rammer har for at skabe succesfulde forløb. Det at tænke i alternative stillinger som småjobs er ikke nyt for os. Det er en stor del af vores DNA, at der er plads til alle. Vi er en fællesskabsaktør, og det betyder også, at vi tænker i nye løsninger for at åbne dørene for flere. Vi er heldige at samarbejde med nogle dygtige jobformidlere fra Roskilde Jobcenter. De har matchet nogle gode kandidater til os, så vi nu har glæde af flere medarbejdere, der kan hjælpe med driften af organisationen. Det sætter vi stor pris på.”

Se og hør Dorthe fortælle mere om Roskilde Festivalens motivation for at tage del i projektet via videoen HER

Projektet Varig tilknytning til arbejdsmarkedet skal i tæt samarbejde mellem virksomheder, Roskilde Kommunes Jobcenter, videninstitutioner og socialøkonomiske virksomheder hjælpe udsatte ledige i småjobs og samtidig udvikle en ny beskæftigelsesmodel. Skal din virksomhed være med? Så kontakt Senior Projektleder Pernille Sederberg.

Projektet løber i perioden marts ’21 til december ’22 og er støttet af EU Socialfonden og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.