Fausol sætter en ære i at hjælpe ledige i job


Flere udsatte ledige i Roskilde Kommune kan se frem til en tilknytning til arbejdsmarkedet igen, når de starter i forløb hos Fausol A/S i Tune. Med varetagelse af opgaver inden for bl.a. produktsortering, montagearbejde og hjælp til lagerbeholdning, bidrager kandidaterne til den daglige drift i organisationen.

Kim Faurbjerg, direktør hos Fausol A/S, fortæller:

”Vi har god erfaring med at samarbejde med Roskilde Kommunes jobcenter og har tidligere ansat medarbejdere via dem. Vi sætter en ære i at hjælpe folk i arbejde og bidrage til, at kandidater igen kan oparbejde en positiv arbejdsidentitet. Derfor var jeg heller ikke tøvende, da jeg fik mulighed for at gå ind i dette projekt, for det giver så god mening på flere niveauer. Både for kandidaterne, men også for os som virksomhed og det danske samfund”. Hør Kim Faurbjerg udtale sig nærmere her.

Med en mission om at udvikle og levere sammenhængende koncepter med kvalitetsvarer inden for frø, gødning, vækstmedier og komplementerende produkter til haven til detailhandlen, er Fausol A/S en førende leverandør af hus- og haveartikler til hobbybrug. Læs mere om virksomheden her: http://www.fausol.dk/default.asp?ID=24

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til og med marts 2023.