Solskinshistorie fra Constructa


I august 2021 løftede vi sløret for, at Constructa havde ansat to kandidater i småjob igennem projekt ”Varig tilknytning til arbejdsmarkedet”. Til glæde for både kandidaterne og kollegaerne løser de opgaver, som kan være svære at have tid til at tage hånd om i en travl hverdag.

Der hersker ingen tvivl om, at ansættelserne har gjort en stor forskel for både virksomheden og kandidaterne. Per Mejer Johansen, afdelingschef hos Constructa i Roskilde, fortæller:

”Vores to nye medarbejdere er blevet en naturlig og fast del af teamet. Vi har for eksempel en årlig julesammenkomst på tegnestuen, hvor vi klippe-klistrer, julehygger og inviterer vores familier med. Hele Constructa-holdet i Roskilde deltog, og mens den ene nye medarbejder, Mohammad, havde medbragt en meget flot hjemmelavet kage sammen med sin kone, sørgede den anden for risengrød til alle. Det er virkelig stort og fantastisk at mærke den glæde, det giver både dem og os, at de er en del af kontoret – og at det er med til at skabe stabilitet i deres hverdag. Vi er enormt glade for at have dem med ombord, og vi kan mærke, at de også gør en stor positiv forskel for arbejdspladsen med deres hjælpsomhed og gode humør.”

Tak til alle medarbejdere på Constructa-kontoret for at sikre godt kollegaskab og deltagelse i projektet.

Skal din virksomhed være med til at skabe gode historier? Så kontakt Senior Projektleder Pernille Sederberg på pernille@corolab.dk

Læs mere om projektet her: https://corolab.dk/wp/varig-tilknytning-til-arbejdsmarkedet/#goer-en-forskel.

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til og med marts 2023.