Klimaks Rengøring hjælper kandidater med at udvikle kompetencer


Klimaks Rengøring bidrager til de gode historier med ansættelse af ny medarbejder igennem projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet

”Vi har valgt at ansætte kandidaten, fordi hun er med til at skabe et godt flow i den daglige drift og løfter nogle opgaver, jeg ikke altid selv har tid til at varetage. Det har haft en positiv effekt for os at ansætte i småjob, og jeg håber, at vores case kan inspirere andre virksomheder til at bakke op om indsatsen om at tænke sårbare ledige ind i organisationen og tænke i alternative stillinger,” udtaler driftsleder Casper Widding.

Klimaks Rengøring var en af de første virksomheder til at træde ind i projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet, og også en af de første til at få en kandidat i småjobs-forløb. Med hjertet det rette sted, takkede driftsleder Casper ja til at hjælpe endnu en kandidat med at udvikle sine kompetencer. Matchet er så godt, at han nu har ansat vedkommende nogle timer om ugen.

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til om med marts 2023.