Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

FULD FART PÅ INNOVATIONEN

21. oktober 2020

EU-projektet Innovationsdistrikt Sjælland nåede i august 2020 målet om 12 innovationssamarbejder. Innovationssamarbejderne udvikler nytænkende, kommercielle løsninger inden for en bred vifte af brancher. Der udvikles bl.a. CleanTech-løsninger for et bedre og sundere indeklima, ’prepping’ robotter til storkøkkener, eksperimenter til dyrkning af begroninger på genbrugte materialer, Community Based Tourism-koncepter til landområder og samskabelsesmodeller med fokus på det socialpsykiatriske område. Du kan læse mere om løsningerne her.

Flere af projekterne er åbne for nye samarbejdspartnere, så hvis du kunne tænke dig at høre mere og udforske, hvordan din virksomhedskompetencer kunne bidrage til samarbejdet, så kontakt projektleder Christina Melgaard (Tlf. 2165 4999) eller projektleder Sara Bach (Tlf. 6120 2692).

Innovationssamarbejder er støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og løber i perioden 2019-2021. Innovationssamarbejderne er en del af projektet Innovationsdistrikt Sjælland. CORO, Co-lab Roskilde leder programmet i samarbejde med: DTU, Professionshøjskolen Absalon, Roskilde Universitet og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi.