EXCELERATE OPTIMERER MØDET MELLEM STUDERENDE OG VIRKSOMHEDER


Under innovationsforløbet COCONF22 præsenterede Alexander Christrup, Nicolas Holstein og Kaspar Hansen den digitale platform Excelerate som løsning på Roskilde Uddannelsesnetværks udfordring Bedre brobygning i uddannelsessystemet. Gruppen vandt et muligt samarbejde med Roskilde Uddannelsesnetværk, som stillede sig til rådighed som testmiljø til at teste platformen i praksis. Helle Tegner, projektleder hos Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, fortæller:

”Vi tester Excelerate af i forhold til vores store kommende Job- og Karrieredag d. 11. april 2024 i Roskilde, hvor vi inviterer 13 forskellige Zealand uddannelser og en række spændende virksomheder. Vi vil gerne gøre mødet mellem studerende og virksomhed endnu bedre og sikre det rette match! Excelerate giver de studerende mulighed for nemt at linke op med de virksomheder, de finder interessante på dagen, og virksomheden får efter Karrieredag tilsendt en ”rapport” med de kandidater, der matcher det, de søger”.

Samarbejdet glæder Excelerate, der nu kan afprøve deres løsning på markedet. Alexander Christrup udtaler:
”Vi er stolte over, at vi kan teste vores digitale praktik- og jobmatchingsværktøj til Job- og Karrieredagen. Vi glæder os til at forbinde de studerende og virksomheder før, under og efter dagen og dermed bidrage til at skabe bedre forbindelse mellem dem.”

Samarbejdet er et godt eksempel på den store betydning testmiljøerne har for at få afprøvet nye løsninger, der skal ud på markedet. Det er vidunderligt, at løsningen nu skal testes, og hos Corolab glæder vi os til at følge udviklingen.

Læs mere om samarbejdet her.