Tænk ud af rekrutteringsboksen

24jan08:3012:30Tænk ud af rekrutteringsboksenInspiration til nye tilgange til rekruttering og ansættelse af medarbejdere

Eventbeskrivelse

Mangel på arbejdskraft gør det nødvendigt at tænke ud af vante rammer, når det kommer til rekruttering og ansættelse af medarbejdere. Vi samles derfor 24. januar for at blive klogere på, hvordan vi kan tænke ud af rekrutteringsboksen og dermed få adgang til kandidater, som vi måske ellers ville overse.

Kom og bliv inspireret af Mie Hein Jørgensen, Projektmedarbejder og facilitator, INSP!, Søren Lophaven, Direktør, Omicron ApS​ og Jens Kjærulff, Partner & Chefkonsulent, Lekon Rådgivning​, der med hver deres vinkel byder ind på denne højaktuelle dagsorden.

​Vi runder dagen af med en jobcafé, hvor du som virksomhed har mulighed for at møde ledige kandidater, der kan løse opgaver ned til få timer om ugen samt ukrainere, som leder efter en fuldtidsstilling. 

​Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding senest d. 17. januar 2022
Se programmet HER

Arrangementet er del af projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet. Projektet er støttet af EU-Socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 – marts 2023.​


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Tid

  (Tirsdag) 08:30 - 12:30(GMT+01:00)

  Lokation

  INSP!

  Slagteristræde 9

  Other Events

  Get Directions

  Tirsdag d. 24. januar 2023 kl. 08.30-12.30
  INSP!, Slagteristræde 9, 4000 Roskilde