DM i Skills 24 - Fremtidens superhelte på arbejdsmarkedet og på Den Grønne Plæne

18apr14:3017:00DM i Skills 24 - Fremtidens superhelte på arbejdsmarkedet og på Den Grønne Plæne

Eventbeskrivelse

Fremtidens arbejdskraft og den grønne omstillings superhelte er omdrejningspunktet, når vi mødes under DM i Skills24 til et mix af lækre tunes, leveret af upcoming musikere, samt debat modereret af Nynne Bjerre Christensen på Sydbank-scenen.

Inden debatten samles vi kl. 14.30 i Corolabs partnerskabspavillon Den grønne plæne i hjertet af DM i Skills24, hvor vi mindsker afstanden og højner forståelsen på tværs, når borgmestre fra Region Sjælland, erhvervslivet og fremtidens superhelte mødes og bliver klædt på til at indtræde Den grønne plæne med netværk, musik og debat. Tilmeld dig nedenfor og se hele programmet for Den grønne plæne her:

PROGRAM

15.00 Turning Tables – unge på vej i musik!
Oplev unge, der har noget på hjertet og lyt til fremtidens superhelte inden for musik og kultur. Turning Tables Danmark har skabt et Kulturlaboratorium i Æblehaven i Roskilde, hvor lokalområdets unge skaber musik, foto og film. Kom og lyt til Turning Tables unge fra Roskilde spille deres nyeste musik.
15.30 Debatten ’Fremtidens superhelte på arbejdsmarkedet’ med Nynne Bjerre Christensen
Mød kulturbærer og rollemodeller i en debat om faglært arbejdskraft, grøn omstilling og diversitet på arbejdsmarkedet, når vi kaster lys på de mange attraktive karriereveje en erhvervsuddannelse kan åbne op for.
Paneldeltagere: Tomas Breddam, borgmester, Roskilde Kommune, Lars Lindskov, byrådsmedlem, Roskilde Kommune, Julie Kølskov Madsen, formand, Erhvervsskolernes Elevorganisation, Maria Nørby, uddannelsesdirektør, Roskilde Tekniske Skole, William Heide, politisk næstforperson, Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, Nicolai Krølbøll, formand, Blik og Rør Ungdom, Lærlingeoprøret, Peter Halkjær, arbejdsmarkedschef, Dansk Erhverv, Kasper Bæk, Områdedirektør, Sydbank.
16.30 Ria Kollektivet – musikalsk fælleskab for unge
Kom og oplev et udvalg af Ria-bands spille musik! Ria Kollektivet er udsprunget af ungdomsklubberne i Roskilde og er i dag drevet af de unge selv, der arrangerer workshops, sangskriver-camps m.m.
17.00 Tak for i dag

Se også programmet for Den Grønne plæne den 19. april her eller det samlede program for DM i Skills24 her.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Anna Brouw Emilsdóttir på anna@corolab.dk eller 30115767.


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Tid

  18. April 2024 14:30 - 17:00(GMT+02:00)

  Lokation

  Den Grønne Plæne

  Dyrskuepladsen

  Other Events

  Get Directions

  Torsdag d. 18. april 2024 kl. 14.30-17.00
  Den Grønne Plæne, Dyrskuepladsen, 4000 Roskilde