DM i Skills 24 - Fine takter i branchen og på Den Grønne Plæne

19apr15:0017:00DM i Skills 24 - Fine takter i branchen og på Den Grønne Plæne

Eventbeskrivelse

Diversitet og ligestilling på tværs af brancher er omdrejningspunktet, når vi mødes under DM i Skills24 til et mix af lækre tunes, leveret af upcoming musikere, samt debat modereret af Nynne Bjerre Christensen på Sydbank-scenen. Se hele programmet for Den grønne plæne her:

PROGRAM

15.00 Suburbangirls
Suburbangirls er et talent- og karriereforløb rettet mod unge kvinder der rapper, synger, skriver tekster eller producerer beats. Du får leveret smagsprøver fra talenterne, der er ved at bane sig vejen ind på den etablerede musikscene støttet af professionelle producere og sangere/rappere.
15.30 Debatten ’Fine takter i branchen’ med Nynne Bjerre Christensen
Deltag i debatten om diversitet og ligestilling, når vi slår tonen an og efterspørger fine takter på tværs af bygge- såvel som musikbranchen. Hvordan skaber vi handling, som sikrer flere kvalificerede kompetencer til fremtidens arbejdsmarked?
Paneldeltagere: Amanda Irina Larsen, formand for Metal Ungdom, Christina Wiemann, adm. direktør CH Byg, Emilie Rath, tidl. Formel-1 mekaniker og teamleder samt lærlingeansvarlig, Wicotec Kirkebjerg, Marianne Fruergaard, leder af Bandakademiet, Frederikke Weien, ambassadør, Boss Ladies, Anne Meldal Nørgaard, rektor og direktør, Danish Songwriting Academy, Nanna Højlund, næstformand, Fagbevægelsens Hovedorganisation, Pia Heidi Nielsen, politisk ansvarlig, Ligestilling og Mangfoldighed, FOA.
16.30 Danish Songwriting Academy
Danish Songwriting Academy er Danmarks første uddannelse for sangskriver- og producertalenter, der ønsker at skrive sange med et kommercielt potentiale. Deres artister Victor Stokholm Fog og Christopher Engel spiller et udpluk af deres musik.
17.00 Tak for i dag

Se også programmet for Den Grønne Plæne den 18. april her eller det samlede program for DM i Skills24 her.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Anna Brouw Emilsdóttir på anna@corolab.dk eller 30115767.


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Tid

  (Fredag) 15:00 - 17:00(GMT+02:00)

  Lokation

  Den Grønne Plæne

  Dyrskuepladsen

  Other Events

  Get Directions

  Fredag d. 19. april 2024 kl. 15.00-17.00
  Den Grønne Plæne, Dyrskuepladsen, 4000 Roskilde