Roskilde Maduge - Sensorisk Værksted

Fremtid og kompetencer indenfor fødevareerhvervet

Løsning: Afprøvning af nye koncepter til det nyetablerede Roskilde maduge. Det blev til udviklingen af et nyt koncept – sensoriske værksteder og madoplevelser gennemført af studerende, der bød Roskilde borgere indenfor i Byens hus.

Værdi: ZBC og ZEALAND ønskede at synliggøre de kompetencer, man tilegner sig med en erhvervsrettet fødevareuddannelse og de mange muligheder, det åbner op for. Samtidig styrkes Roskildes mad- og fødevarescene med samlede madoplevelser i uge 41

Projektstatus: Realiseret i perioden april-oktober 2019. Forventningen er, at madugen gennemføres igen i 2020 og bliver et tilbagevendende arrangement.

Partnere

Byens hus Roskilde, Madkulturen, VisitRoskilde, ZBC, Zealand - Sjællands Erhvervsakademi m.fl.

Status

Afsluttet

Kontakt

Anna Brouw Emilsdóttir, Innovationsarkitekt (barsel)