Roskilde Maduge - Sensorisk Værksted

Fremtid og kompetencer indenfor fødevareerhvervet

Mad er mange ting. Mad er kultur, uddannelse, historie, nutid og fremtid. Og mad kan være levevej, levevis, energi og følelser. Kort sagt, mad er det, der holder os kørende. Derfor udvikler og tester VisitRoskilde, Byens hus og CORO, Co-lab Roskilde konceptet Roskilde Maduge. Formålet er at styrke Roskildes mad- og fødevarescene med samlede madoplevelser i uge 41 (2019) gennem paraplyeventet Roskilde Maduge. Med arrangementet ønsker CORO at synliggøre nogle af de kompetencer, man tilegner sig med en erhvervsrettet uddannelse indenfor fødevareerhvervet og de mange muligheder, det åbner op for.

Gourmetslagterelever fra ZBC og Ernærings- og Fødevareteknologistuderende fra Zealand – Sjællands Erhvervsakademi er bl.a. værter for et sensorisk pop-up værksted i hjertet af Roskilde hos restaurant Grundsmag. De studerende eksperimenterer med kendte såvel som nye smagsoplevelser og måske det, som fremtiden bringer, når de sætter rammerne for sensorisk nørderi med grundsmage, sanser, hotdogs, økologisk kød, insekter og kemi på menuen.

Partnere

Byens hus Roskilde, Madkulturen, VisitRoskilde, ZBC, Zealand - Sjællands Erhvervsakademi m.fl.

Status

Afsluttet

Kontakt

Anna Brouw Emilsdóttir, Innovationsarkitekt (barsel)