Hvordan understøtter vi udbredelsen og udviklingen af delebilsordninger i Roskilde Kommune?

Den grønne dagsorden er højt prioriteret hos Roskilde Kommune, og der er stor fokus på innovative forandringer og løsninger, der kan understøtte dette. Specifikt i denne udfordring er der tale om bedre trafikvaner i form af udbredelsen af delebilsordninger i kommunen.

Udfordringen


Mange borgere har en eller flere biler stående i indkørslen og vælger at tage egen bil, selvom der er gode, alternative transportmuligheder. For at bidrage til den grønne omstilling ønsker Roskilde Kommune at sætte fokus på delebilsordninger som en fælles og grøn transportløsning, hvor vi sammen udnytter ressourcerne bedre.

Roskilde Kommune søger derfor ideer til og nye perspektiver på, hvordan vi kan understøtte udbredelsen af diverse delebilsordninger, så vi fortsat kan være frontløbere indenfor området. Det kan eksempelvis være idéer til koncepter, som kan sikre udbredelse af delebilsordninger.

Hør Roskilde Kommune fortælle mere om udfordringen her.

Challenger

Roskilde Kommune

FN Verdensmål

3, 11, 13 og 17

Kontaktperson

Event

COCONF22

Sådan gør du

Tilmeld dig workshoppen d. 29. september for indledende dialog med udfordringsgiver. Indsend løsningsforslag senest d. 27. oktober til info@corolab.dk. Deltag i COconference22 – et brag af en fest d. 17. november og vær med til at fejre morgendagens løsninger.

Roskilde Kommune har ambitiøse klimamål og arbejder aktivt for at sikre en god og effektiv grøn omstilling. Målet er at fremme og understøtte delebilsordninger og sammen gøre en forskel for klimaet, borgere og byerne. Til den rette løsning tilbyder Roskilde Kommune muligheden for et opfølgende samarbejde, så løsningen kan afprøves i praksis.

Downloads

Download uddybende om casen HER
Download valgfrit løsningsformat HER

English
Download the challenge description HERE
Download the solution format HERE