Varig tilknytning til arbejdsmarkedet sikrer fastansættelse til udsat ledig


Hodan fik styrket sine sprogkompetencer hos CLAVIS, og fandt fastansættelse med hjælp fra projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet.

Vi gør en forskel for udsatte ledige gennem projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet! Det er Hodan et rigtig godt eksempel på. Hodan har gennem projektet fået ansættelse hos Burger King, Roskilde. I en video produceret af CLAVIS, fortæller hun sin historie med gode indspark fra Stig Svendsen, Roskilde Kommune, Amin Hassan, Burger King og Steffen Haurholm-Larsen, CLAVIS sprog & kompetence, som beretter, hvilke muligheder de mener, at projektet åbner for kandidater og virksomheder.  Stig Svenden fra Roskilde Kommune har været bindeleddet mellem Burger King, CLAVIS og Hodan og sikret, at der har været progression og resultater i forløbet.

Amin Hassan, tidl. Restaurantchef, Burger King, Roskilde fortæller blandt andet:
”Jeg har fået al den hjælp fra VTA-projektet, CLAVIS og Roskilde Kommune, som jeg behøvede for at gøre det til en succes med Hodan. Hun har fået en opgave fast mandag til fredag, og den kommer hun og udfører 100 procent.”

CLAVIS sprog & kompetence er en del af Varig tilknytning til arbejdsmarkedet, hvor de bl.a. styrker kandidaternes kompetencer gennem skræddersyet sproglig opkvalificering. Vil du også gøre en forskel for udsatte ledige? Kontakt Pernille Sederberg, Senior projektleder på pernille@corolab.dk, og bliv en del af projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet.

Indsatsen er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til december 2022.