Constructa ansætter to udsatte ledige


Kort før sommer 2021 fik Constructa – rådgivende ingeniører og arkitekter to udsatte ledige, Jennifer og Mohammed, i et kort praktikforløb gennem projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet. Forløbene gik så godt, at de nu begge er blevet deltidsansat i virksomheden.

Per Mejer Johansen, afdelingschef hos Constructa, fortæller, at de to nyansatte løser nogle interne opgaver, som han og de øvrige medarbejdere ikke ellers har haft tid til at få løst, rigtig godt. Til stor glæde for alle medarbejdere sørger Jennifer for, at der er frisk frugt i køkkenet og mødelokaler er gjort klar til brug, og Mohammed tager ansvar for at firmabilen skinner. ”Vores bil har aldrig stået så skarpt, som den gør nu”, fortæller Per med et smil. ”Mohammads glæde for biler er ikke til at overse. Han er tidligere taxachauffør, og han stråler, når han møder ind på arbejde og skal ordne bil. Hans smil smitter af på os andre på arbejdspladsen. Det er simpelthen så dejligt. Det er en af de vidunderlige historier, hvor vi samarbejder med de andre organisationer i projektet om at gøre en forskel.”

Per roser desuden Roskilde Kommunes Jobcenter, som er en del af projektet, for at være med til at sikre et godt og smidigt forløb og for at være med på sidelinjen hele vejen. Hvis du ønsker at blive en del af projektet, så læs mere her: https://corolab.dk/wp/varig-tilknytning-til-arbejdsmarkedet/#goer-en-forskel

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til og med marts 2023.