VTA workshop om arbejdspladskultur

30mar13:5016:30VTA workshop om arbejdspladskulturBliv klædt på til at inkludere medarbejdere med forskellige kulturelle og sproglige baggrunde i mødet med nye kolleger samt arbejdspladsens normer, værdier og arbejdsgange.

Eventbeskrivelse

Når man som virksomhed tager imod nye medarbejdere med forskellige udfordringer eller andre kulturelle og sproglige baggrunde end dansk, skal man ofte gøre en ekstra indsats for at introducere den nye medarbejder til kolleger og arbejdspladsens normer, værdier og arbejdsgange.

På workshoppen præsenterer Louise Tranekjær og Astrid Andersen fra RUC viden og inspiration fra deres nye undersøgelse af arbejdspladskultur, foretaget på flere af de virksomheder, der har haft kandidater gennem VTA projektet. Ud fra undersøgelsens resultater og i dialog med workshopdeltagernes egne erfaringer, vil denne del introducere viden om kultur, diversitet, inklusion og social bæredygtighed, og hvordan denne viden kan omsættes i praksis på arbejdspladsen bl.a. gennem opkvalificering af udvalgte eksisterende medarbejdere i deres funktion som buddy for nye medarbejdere.

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til marts 2023.

PROGRAM

13.50 Ankomst og registrering
14.00 Velkomst
14.05 Workshop
v/ Louise Tranekjær & Astrid Andersen, Kultur- og Sprogmødestudier, RUC
16.00 Networking
16.30 Tak for i dag
Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding senest d. 27. marts


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Tid

  30. marts 2023 13:50 - 16:30(GMT+02:00)

  Lokation

  INSP!

  Slagteristræde 9

  Other Events

  Get Directions

  Torsdag d. 30. marts 2023 kl. 13.50-16.30
  INSP!, Slagteristræde 9, 4000 Roskilde