Virksomhedscafé på Zealand

01nov11:3015:00Virksomhedscafé på ZealandMød din næste IT- eller marketingpraktikant

Eventbeskrivelse

Mangler du en praktikant til markedsføring eller udvikling af IT? Tirsdag d. 1. november kan du møde Zealands marketing- og IT-studerende til en uforpligtende snak om et ulønnet praktikforløb i din virksomhed.

COMPANIES AND STUDENTS SIGN UP BELOW

Kom på besøg hos Zealand i Roskilde, og brug et par timer på at møde de mange dygtige studerende, som er på udkig efter en praktikplads. De studerende kommer fra både danske og internationale uddannelsesretninger, og praktikforløbene er i forbindelse med den sidste del af deres uddannelsen. Du får på dagen mulighed for at præsentere din virksomhed og jeres opgaver for de studerende, samt lære dem bedre af kende inden en eventuel praktiksamtale.

Du kan møde studerende fra studieretningerne Markedsføringsøkonom, BA International handel og markedsføring, Datamatiker og BA Webudvikling.

Deltagelse er gratis, og tilmelding er efter først til mølle princippet.

Tilmeld dig nedenfor. Studerende skriver blot Zealand under Firmanavn, og CVR-nummer er ikke nødvendigt at udfylde.

Se programmet og yderligere information HER


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Tid

  (Tirsdag) 11:30 - 15:00(GMT+01:00)

  Lokation

  Zealand

  Maglegårdsvej 2

  Other Events

  Get Directions

  Tirsdag d. 1. november 2022 kl. 11.30-15.00
  Zealand, Maglegårdsvej 2, 4000