Styrk fastholdelse af medarbejdere i din organisation

21sep08:3012:00Styrk fastholdelse af medarbejdere i din organisation Vi fokuserer på diversitet, mangfoldighedsledelse og kulturforståelse

Eventbeskrivelse

Vi sætter fokus på, hvordan du ved at arbejde med diversitet, mangfoldighedsledelse og kulturforståelse kan styrke fastholdelse af dine medarbejdere. Eventet henvender sig til alle som arbejder med ledelse og rekruttering. 

Eventet byder på et program, hvor flere eksperter i diversitet, mangfoldighedsledelse og kulturforståelse deler ud af deres viden og erfaringer. Hør bl.a. Louise Tranekjær, Ph.d. i interkulturelle studier, fortælle om kulturmøder på arbejdspladsen, og lyt med, når Stefan Gravang Direktør for Polygon Danmark, giver sine erfaringer med mangfoldighedsledelse videre.

Du får også mulighed for at blive inspireret af CLAVIS sprog & kompetence til at styrke diversitetsindsatsen gennem sprog, når Mette Brandt fortæller om håndteringer af sproglige
udfordringer på arbejdspladsen.

Tilmelding: Senest d. 5. september  
Tidspunkt: 21. september 2022 kl. 8.45 – 12.00 
Lokation: Pipers Hus, Bypark, Frederiksborgvej 21, 4000 Roskilde 
Pris: Gratis

Se programmet for dagen HER






  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Tid

  21. September 2022 08:30 - 12:00(GMT+02:00)

  Lokation

  Pipers Hus

  Byparken, Frederiksborgvej 21

  Other Events

  Get Directions

  Onsdag d. 21. september 2022 kl. 08.30-12.00
  Pipers Hus, Byparken, Frederiksborgvej 21, Roskilde