Roundabout Roskilde - Kraftcenter for cirkulære løsninger

04apr12:3015:30Roundabout Roskilde - Kraftcenter for cirkulære løsninger

Eventbeskrivelse

Vi går en spændende tid i møde, hvor cirkularitet i stigende grad skal medvirke til en mere bæredygtig fremtid i bygge- og anlægsbranchen samt for samfundet som helhed. Sammen udforsker og kvalificerer vi de utallige muligheder og gunstige løsninger, for at gøre cirkularitet til en succes, gennem samarbejder på tværs af hele værdikæden. Roskilde kan, med sine mange stærke organisationer og virksomheder på området, gå forrest ved at etablere et kraftcenter for cirkulære løsninger.

Er du nysgerrig på hvordan du kan bidrage til en mere cirkulær fremtid og være med til at opbygge et cirkulært kraftcenter i Roskilde?

Deltag på dagen og oplev hvordan vi, som i en rundkørsel, kan opleve bedre udsyn uden at krydse hinandens vejbaner og sammen gøre det muligt at cirkulere flere byggematerialer.

Det sker d. 4. april kl. 12.30-15.30 hos Argo, Vestre Hedevej 32, 4000 Roskilde

Visionen er at skabe et fysisk udstillingsvindue og samtidig styrke samarbejdet i værdikæden gennem forskellige initiativer udviklet i partnerskaber. Der er flere potentielle lokationer, men et bud kunne fx være i det tidligere vandtårn eller Musicon.

De første projekter som kan udspringe af dette kraftcenter, kan bl.a. være effektivisering af nedrivningsarbejde gennem centraliseret robotløsning til sortering af byggeaffald, deling af lagerplads blandt konkurrenter, social integration af borgere og jobskabelse samt optimering af sporbarhed og data i genbrugsprocessen; men der er plads til meget mere.

Nærmere information om program følger.

PROGRAM

Kontakt Martin Thuesen, udviklingschef i Corolab, hvis du er interesseret i at høre mere om Roundabout Roskilde på mail: martin@corolab.dk.

Det er gratis at deltage og sidste frist for tilmelding er d. 22. marts


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Tid

  (Torsdag) 12:30 - 15:30(GMT+02:00)

  Lokation

  ARGO

  Vestre Hedevej 32

  Torsdag d. 4. april 2024 kl. 12.30-15.30
  ARGO, Vestre Hedevej 32, 4000, Roskilde