Reducér jeres vandaftryk

16jan10:0013:00Reducér jeres vandaftrykNyt sekundavandsnetværk

Eventbeskrivelse

Fors A/S, CLEAN og Corolab sætter fokus på, hvordan organisationer kan mindske deres vandaftryk med brug af sekundavand, herunder især regnvand. Med klimaforandringerne oplever vi flere perioder med tørke, samtidig med at vi for at forebygge yderligere klimaforandringer bl.a. må benytte vandforbrugende energiformer som Power-to-X. Det øger risici for vandknaphed, selvom vi i andre perioder oplever øgede nedbørsmængder.

Fors A/S, CLEAN og Corolab ønsker at skabe et sekundavandsnetværk som er åbent for alle danske organisationer der er interesserede i sekundavand og nysgerrige på at benytte det som en ressource.

Den 16. januar 2024 fra klokken 10-13 inviterer vi til det første af tre årlige arrangementer. Første arrangement afholdes i Skærehallerne ved ZBC, Maglegårdsvej 10, i Roskilde, hvor vi kan dele viden om måder at opsamle, opmagasinere, distribuere og rense sekundavand på, som gør det muligt at genbruge vand til forskellige formål i flere sammenhænge – fx procesvand i industrien, toiletskyl og vask, rekreative aktiviteter eller biodiversitet. Deltagerne vil drage nytte af hinandens erfaringer og inspirere til implementering og skalering af bæredygtige vandløsninger.

PROGRAM

10.00 Velkomst v. Corolab og Fors A/S
10.05 Introduktionsrunde v. Alle
Hvem deltager, hvorfor og med hvilke interesser?
10.45 Den rette vandpris, som indtænker de samfundsøkonomiske konsekvenser
v. Mikael Skou Andersen, professor, Institut for Miljøvidenskab, Aarhus Universitet
11.30 Pause
11.45 Central sekundavandsløsning ved søen i Roskilde Ring v. Fors A/S
Præsentation af mulig ny løsning som udgangspunkt for at udveksle viden og erfaringer omkring problemer, potentialer og påvirkninger.
12.30 Frokost, idéer og ønsker til næste mødes indhold v. Alle
13.00 Tak for i dag


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Tid

  16. januar 2024 10:00 - 13:00(GMT+02:00)

  Lokation

  ZBC Skærehallerne

  Maglegårdsvej 10

  Other Events

  Get Directions

  Tirsdag d. 16. januar 2024 kl. 10.00-13.00
  ZBC Skærehallerne, Maglegårdsvej 10, 4000, Roskilde