Praktikcafé

08okt11:0014:30PraktikcaféKom på besøg hos Zealand i Roskilde, og brug et par timer på at møde de mange dygtige studerende, som er på udkig efter en praktikplads.

Eventbeskrivelse

Mangler du en praktikant til markedsføring eller udvikling af IT? Tirsdag d. 8. oktober kan du møde Zealands Marketing- og IT-studerende til en uforpligtende snak om et ulønnet praktikforløb i din virksomhed.

VIRKSOMHEDER OG STUDERENDE TILMELDER SIG NEDENFOR

Kom på besøg hos Zealand i Roskilde, og brug et par timer på at møde de mange dygtige studerende, som er på udkig efter en praktikplads. De studerende skal i praktikforløb i forbindelse med den sidste del af deres uddannelse. På dagen får du mulighed for at præsentere din virksomhed og jeres opgaver for de studerende, samt lære dem bedre af kende inden en eventuel praktiksamtale.

Du kan møde studerende fra studieretningerne Datamatiker, Markedsføringsøkonom, BA International handel og Markedsføring og BA Webudvikling.

Deltagelse er gratis, og tilmelding er efter først til mølle princippet.

Tilmeld dig nedenfor. Studerende skriver blot deres studieretning under Firmanavn, og CVR-nummer er ikke nødvendigt at udfylde.

Læs mere om studieretningerne HER

PROGRAM

11:00 Ankomst og opsætning af roll-ups
11:45 Velkomst ved Corolab og Zealand
11:50 Tidligere praktikvirksomhed deler ud af deres erfaringer
12:00 Match Making – Mød din næste praktikant
14:30 Tak for i dag


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Tid

  8. oktober 2024 11:00 - 14:30(GMT+02:00)

  Lokation

  Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde

  Other Events
  Tirsdag d. 8. oktober 2024 kl. 11.00-14.30
  Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde, ,