Nye løsninger på nye måder

20mar14:0016:00Nye løsninger på nye måderDeltag i arrangementet, Nye løsninger på nye måder, og gør en forskel, når vi sammen afsøger, hvordan vi skaber de bedste forudsætninger for udviklingen af morgendagens løsninger på tværs.

Eventbeskrivelse

Deltag i arrangementet, Nye løsninger på nye måder, og gør en forskel, når vi sammen afsøger, hvordan vi skaber de bedste forudsætninger for udviklingen af morgendagens løsninger på tværs.

Vi samler visionære aktører, der med afsæt i konkrete oplæg om initiativerne Kaffegrums og TÆNKEBOKSen kan være med til at accelerere udviklingsprocessen for projekterne, ved at kvalificere og eventuelt komplementere de nye løsninger, der på helt nye måder bidrager til fremtidens samfund, hvor cirkularitet, bæredygtighed og socialt ansvar er nødvendige konkurrencemæssige parametre.

Kontakt Anna Brouw Emilsdóttir, Innovationskonsulent hos Corolab, på anna@corolab.dk, hvis du har spørgsmål til ovenstående eller vil høre mere.

Sidste frist for tilmelding er den 13. marts 2024.

PROGRAM

14.00 Velkomst v. Corolab
14.10 Introduktionsrunde v. alle
14.25 Oplæg om Kaffegrums v. Miechael Stian Hansen, Kaffe Karma

Med afsæt i kaffegrums som ressource ønsker vi at udbygge Kaffe Karmas socialøkonomiske forretningsmodel. Ved at indsamle kaffegrums og genanvende dette kan virksomheder på en attraktiv måde bidrage og tage samfundsansvar, imens det giver mulighed for, at Kaffe Karma kan hjælpe endnu flere borgere tilbage på arbejdsmarkedet.

14.40 Hvem vil være med til at realisere det? – Spørgsmål, dialog og feedback
15.00 (Kaffe)pause
15.15 Oplæg om Tænkeboksen v. Kim Bøhmert og Michaeel Emborg, Rockwool

Projektet skal udfolde konceptet for skræddersyede mutebokse fremstillet af genanvendelige materialer, der foruden en cirkulær forretningsmodel skal komplementeres af en fremstillingsproces, hvor social bæredygtighed ligeledes er en gennemgående byggesten.    

15.30 Hvem vil være med til at realisere det? – Spørgsmål, dialog og feedback
15.50 Næste skridt mod fremtidens løsninger
16.00 Tak for i dag


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Tid

  20. marts 2024 14:00 - 16:00(GMT+02:00)

  Lokation

  INSP!

  Slagteristræde 9

  Other Events

  Get Directions

  Onsdag d. 20. marts 2024 kl. 14.00-16.00
  INSP!, Slagteristræde 9, 4000 Roskilde