Fra sidestrøm til startup

17mar11:3013:30Fra sidestrøm til startupInvitation til at gribe nye forretningsmuligheder indenfor biosolutions

Eventbeskrivelse

Legro Gartneri og Lammefjordspakkeriet har hvert år store mængder af krydderurter og gulerødder i overskud fra produktionen, som de gerne vil benytte til værdiskabende formål i andre sammenhænge.

Fødevareteknologstuderende fra Zealand – Sjællands Erhvervsakademi kommer derfor med forslag til forarbejdning og anvendelse af overskudsgrønt på baggrund af research, analyser, eksperimenter og idéudvikling.

Du inviteres med til præsentationsarrangement den 17. marts klokken 11.30-13.30 på Zealand, Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde, så du sammen med andre iværksættere og etablerede virksomheder kan vurdere realiserbarheden, og om der er match mellem nogle af de deltagende aktører i forhold til videre samarbejde.

Program:

11.30 Velkomst og introduktionsrunde

11.45 Præsentationer, feedback og spørgsmål

12.45 Netværk og matchmaking over smagsprøver

Tilmeld dig nedenfor og kontakt eventuelt udviklingschef Martin Thuesen fra Corolab på martin@corolab.dk og tlf. 25 67 01 23, hvis du har spørgsmål til arrangementet, der er en del af Erhvervsfyrtårnet Biosolutions Zealand, som er støttet af:


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding til dette event er jeg informeret om, at Corolab opbevarer oplysninger om mig i sit kunderegister. Oplysningerne anvendes udelukkende i forbindelse med de aktiviteter, Corolab og de øvrige partnere bag Erhvervsfyrtårnet Biosolutions Zealand udfører for mig som deltager. Jeg accepterer samtidig, at Corolab og de øvrige partnere bag Erhvervsfyrtårnet Biosolutions Zealand må kontakte mig vedrørende andre relevante, faglige arrangementer, muligheder og evaluering. Ligeledes er jeg opmærksom på, at nogle af mine oplysninger vil blive delt (navn, organisation og e-mail) i forbindelse med udlevering af en deltagerliste til deltagerne, til donorer, til afholdelsesstedet og til oplægsholdere på det arrangement jeg er tilmeldt. Ved at tilmelde mig dette arrangement accepterer jeg, at der kan blive taget billeder eller optaget video til brug i markedsføringen af Corolab og de øvrige partnere bag Erhvervsfyrtårnet Biosolutions Zealand.

  Tid

  (Fredag) 11:30 - 13:30(GMT+01:00)

  Lokation

  Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, bygning D, lokale 2.12 og 2.13

  Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde

  Other Events

  Get Directions

  Fredag d. 17. marts 2023 kl. 11.30-13.30
  Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, bygning D, lokale 2.12 og 2.13, Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde,