Dette website bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores websted og hjælper os med at forstå, hvilke sektioner på websitet du finder mest interessante og nyttige. Læs vores persondatapolitik her.
Fra sidestrøm til startup
Eventbeskrivelse
Legro Gartneri og Lammefjordspakkeriet har hvert år store mængder af krydderurter og gulerødder i overskud fra produktionen, som de gerne vil benytte til værdiskabende formål i andre sammenhænge.
Eventbeskrivelse
Legro Gartneri og Lammefjordspakkeriet har hvert år store mængder af krydderurter og gulerødder i overskud fra produktionen, som de gerne vil benytte til værdiskabende formål i andre sammenhænge.
Fødevareteknologstuderende fra Zealand – Sjællands Erhvervsakademi kommer derfor med forslag til forarbejdning og anvendelse af overskudsgrønt på baggrund af research, analyser, eksperimenter og idéudvikling.
Du inviteres med til præsentationsarrangement den 17. marts klokken 11.30-13.30 på Zealand, Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde, så du sammen med andre iværksættere og etablerede virksomheder kan vurdere realiserbarheden, og om der er match mellem nogle af de deltagende aktører i forhold til videre samarbejde.
Program:
11.30 Velkomst og introduktionsrunde
11.45 Præsentationer, feedback og spørgsmål
12.45 Netværk og matchmaking over smagsprøver
Tilmeld dig nedenfor og kontakt eventuelt udviklingschef Martin Thuesen fra Corolab på martin@corolab.dk og tlf. 25 67 01 23, hvis du har spørgsmål til arrangementet, der er en del af Erhvervsfyrtårnet Biosolutions Zealand, som er støttet af:
Tid
17. marts 2023 11:30 - 13:30(GMT+01:00)
Lokation
Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, bygning D, lokale 2.12 og 2.13
Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde
Other Events
Fredag d. 17. marts 2023 kl. 11.30-13.30
Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, bygning D, lokale 2.12 og 2.13, Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde,