Fra sidestrøm til startup
Eventbeskrivelse
Legro Gartneri og Lammefjordspakkeriet har hvert år store mængder af krydderurter og gulerødder i overskud fra produktionen, som de gerne vil benytte til værdiskabende formål i andre sammenhænge.
Eventbeskrivelse
Legro Gartneri og Lammefjordspakkeriet har hvert år store mængder af krydderurter og gulerødder i overskud fra produktionen, som de gerne vil benytte til værdiskabende formål i andre sammenhænge.
Fødevareteknologstuderende fra Zealand – Sjællands Erhvervsakademi kommer derfor med forslag til forarbejdning og anvendelse af overskudsgrønt på baggrund af research, analyser, eksperimenter og idéudvikling.
Du inviteres med til præsentationsarrangement den 17. marts klokken 11.30-13.30 på Zealand, Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde, så du sammen med andre iværksættere og etablerede virksomheder kan vurdere realiserbarheden, og om der er match mellem nogle af de deltagende aktører i forhold til videre samarbejde.
Program:
11.30 Velkomst og introduktionsrunde
11.45 Præsentationer, feedback og spørgsmål
12.45 Netværk og matchmaking over smagsprøver
Tilmeld dig nedenfor og kontakt eventuelt udviklingschef Martin Thuesen fra Corolab på martin@corolab.dk og tlf. 25 67 01 23, hvis du har spørgsmål til arrangementet, der er en del af Erhvervsfyrtårnet Biosolutions Zealand, som er støttet af:


Tid
17. marts 2023 11:30 - 13:30(GMT+01:00)
Lokation
Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, bygning D, lokale 2.12 og 2.13
Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde