november, 2022

17novHele dagenCOconference22 – et brag af en fest!

Eventbeskrivelse

Den 27. november kl. 11.30-16.30 løber årets fest, COconference22, af stablen, og du er inviteret med! På dagen vil morgendagens løsninger blive hyldet og sammen bliver vi inspireret til, hvordan Verdensmålene anvendes i praksis. Mød nytænkende innovatører og hør hvordan ARGO, Boligselskabet Sjælland, Fors A/S, ROCKWOOL A/S, Roskilde Brandvæsen, Roskilde Kommune og Roskildes uddannelsesnetværk arbejder med FNs Verdensmål.

Tilmeld dig årets fest senest d. 10. november kl. 12.00.

Grib chancen for at udvide dit netværk på tværs af sektorer over virtuelle snakke og vær med til at fejre, at vi sammen finder løsninger, der kan bidrage til at nå FN’s Verdensmål. Glæd dig at blive budt op til dans, når spændende oplægsholdere indtager scenen – vi løfter sløret på den anden side af sommerferien.


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig. Læs mere om Corolabs privatlivspolitik her: http://corolab.dk/nyheder/vi-passer-paa-dine-personlige-oplysninger/.

  Tid

  Hele dagen (Torsdag)

  X