Hvad nu hvis Danmark var 100% cirkulært? Mix and match under GRASP

26sep09:0016:00Hvad nu hvis Danmark var 100% cirkulært? Mix and match under GRASPCOCONF24 matchmaking event - en del af GRASP

Eventbeskrivelse

Bliv præsenteret for en række testmiljøer, der stiller sig til rådighed for nye løsninger til at gøre Danmark 100% cirkulært, og som efterspørger nye løsninger til, hvordan de kan blive mere cirkulære.

Du kan møde kommende samarbejdspartnere – i form af andre innovatører og finansieringskilder – ved at deltage i eventet, der afholdes som en del af GRASP vidensfestival og konference. Som deltager i COCONF24 matchmaking event får du helt eksklusivt adgang til hele torsdagens GRASP-program, som du kan læse mere om på www.graspfestival.dk.

Nærmere information og program for dagen følger.

PROGRAM

Kontakt Simone Skaarup Rosengreen, Projektleder, Corolab på simone@corolab.dk, hvis du har spørgsmål til ovenstående eller vil høre mere.


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Tid

  (Torsdag) 09:00 - 16:00(GMT+02:00)

  Lokation

  Musicon-bydelen

  Rabalderstræde 7

  Other Events

  Get Directions

  Torsdag d. 26. september 2024 kl. 09.00-16.00
  Musicon-bydelen, Rabalderstræde 7, 4000 Roskilde