Buddy-træning

14sep08:1512:00Buddy-træningHvordan inkluderer og fastholder du bedst muligt udsatte ledige i din organisation? Deltag i Buddy-træningen, hvor du bliver introduceret til konkrete værktøjer og metoder til at tage godt imod den nye medarbejder.

Eventbeskrivelse

Hvordan inkluderer og fastholder du bedst muligt udsatte ledige i din organisation? Deltag i Buddy-træningen, hvor du bliver introduceret til konkrete værktøjer og metoder til at tage godt imod den nye medarbejder.

Der er behov for nye tilgange til at få alle med og ind på arbejdsmarkedet. Din organisation deltager i projektet Varig tilknytning til arbejdsmarkedet og står overfor at skulle ansætte en eller flere nye medarbejdere, der af forskellige årsager ikke har været på arbejdsmarkedet i en længere periode – og her spiller virksomhedsbuddyen en vigtig rolle.

Forventnings-afstemning, fælles mål og rammer for forløbet er afgørende for at komme godt fra start. På Buddytræningen vil du blive introduceret til teorier, værktøjer og øvelser, der hjælper dig med at blive klædt på til rollen som Buddy. Du vil desuden møde andre buddies i projektet – og sammen skaber I et buddynetværk til videre sparring og vidensdeling.

Sammen bidrager vi til at opnå FN’s Verdensmål #8 og #17 og gør en forskel. Indsatsen er støttet af EUsocialfondsmidler og decentrale erhvervsfremmemidler og løber i perioden marts 2021 til december 2022.

Tilmelding er senest 1. september.

Se programmet her


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Tid

  (Onsdag) 08:15 - 12:00(GMT+02:00)

  Lokation

  PH Absalon

  Trekroner Forskerpark 4

  Onsdag d. 14. september 2022 kl. 08.15-12.00
  PH Absalon, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde