Nyt netværk for Bæredygtig viden og handling

22aug14:0016:00Nyt netværk for Bæredygtig viden og handlingVær med til at etablere et Bæredygtighedsnetværk.

Eventbeskrivelse

Vær med til at etablere et tillidsbaseret netværk, som kan igangsætte en bæredygtig transformation af din egen organisation og samfundet.

I takt med stærkere fokus på bæredygtighed og stigende krav til dokumentation og rapportering, udarbejder vi hver især strategier og igangsætter en lang række initiativer. Kravene fra lovgivere, kunder og leverandører er stigende samtidig med, at området er under rivende udvikling mht. nye regler, viden, forskning og opdagelser. Det kræver sit at holde sig opdateret – for det, der var bæredygtigt sidste år betegnes nu ikke nødvendigvis som bæredygtigt længere. Så hvordan holder du dig opdateret, og sikrer dig, at du gør det rigtige?

Netværket for bæredygtig viden og handling er for ledere og medarbejdere, der ønsker at få indblik i eller opdatere deres viden, samt at få støtte og vejledning fra andre deltagere eller eksterne oplægsholdere indenfor området. Her vil vi blandt andet finde ud af, hvad de planetære grænser, scope 3 i forhold til GHG- rapportering, EU-taksonomi, rebound-effekter mv. har af betydning for din organisation og dens påvirkning af samfundet, og hvordan du gennem konkrete initiativer kan løfte disse opgaver alene og/eller i partnerskaber.

Vi mødes første gang torsdag d. 22. august kl. 14.00 – 16.00 hos Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Tilmeld dig via formularen nedenfor.

Ønsker du at deltage, så er du velkommen til at blive medlem af Corolab.

Nærmere information om program og lokation følger.

PROGRAM

Kontakt Martin Thuesen, udviklingschef i Corolab, på mail: martin@corolab.dk hvis du er interesseret i at høre mere om Bæredygtighedsnetværket.

Det er gratis at deltage.


  Tilmeld nyhedsbrev

  Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

  Arrangementet afholdes i samarbejde med:

  Tid

  (Torsdag) 14:00 - 16:00(GMT+02:00)

  Lokation

  Roskilde Kongres- og Idrætscenter

  Møllehusvej 15

  Other Events

  Get Directions

  Torsdag d. 22. august 2024 kl. 14.00-16.00
  Roskilde Kongres- og Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde