Digitaliseret Fødevaremarked

Digitaliseret Fødevaremarked

Løsning: Små håndværksbaserede fødevarer fra små producenter er i høj kurs hos danske forbrugere, men det er en udfordring for de små fødevareproducenter at nå markedet og forbrugerne, da deres fokus er på produktudvikling og kvalitet. Derfor udvikles digitale salgsredskaber for små fødevareproducenter gennem it-platformen raahandel.dk med afsæt en en række konkrete løsningsforslag.

Værdi: Projekt Digitaliseret Fødevaremarked giver de lokale fødevareproducenter mulighed for at benytte digitale salgsredskaber gennem deres website, som kan gøre fødevareproducenterne til aktive, digitale sælgere. Formålet er at optimere de små fødevareproducenters vej til markedet og udvikle en UX-baseret handelsform med høj fleksibilitet og individualitet, der tilbyder forhandling og dialog med potentielle kunder.

Christian Coff, Råhandels kontaktperson for fødevareproducenter, fortæller: ”Vi glæder os over at indgå i et innovationssamarbejde med eksisterende samarbejdspartnere fra fødevarebranchen og med Zealand – Sjællands Erhvervsakademi. For at kunne styrke små fødevareproducenter bedst muligt er det essentielt at udvikle os på IT-fronten, hvilket vi gør i samarbejde med Zealands studerende fra hhv. webudvikling og multimediedesign, som kommer med nytænkning og Zealands undervisere, som bidrager med deres ekspertise inden for feltet.”

Projektstatus: Projektet modtog tilsagn under Innovationsdistrikt Sjælland d. 3. marts 2020 og er afsluttet juni 2021.

Beskrivelse af partnere: Samarbejdet består af  Råhandel og producenterne Kattinge Kraut, Økolyst samt Pods of Beans og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi. Ønsker du at høre mere om projektet, så tag fat i projektleder Anna Brouw Emilsdóttir.

Partnere

Råhandel, Kattinge Kraut, Økolyst, Pods of Beans, EvigGrønt og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi

Status

Afsluttet

Kontakt

Anna Brouw Emilsdóttir, Innovationskonsulent