Dansk Wagyu

Dansk Wagyu

Det eftertragtede Kobe-kød er med sin delikate smag og enestående tekstur blevet en delikatesse i hele verden, som er svær at få fingrene i. Kødet kommer fra Wagyu-kreaturer og må kun kaldes Kobe-kød, hvis kødet kommer fra den Japanske Kobe-region. Med udgangspunkt i selv samme kreaturer med gener fra Japan, vil Bondegaarden, Fugl Food&Event, Kosakgaarden, Slagter Sørensen, Winnies pølsemageri, Professionshøjskolen Absalon og Zealand - Sjællands Erhvervsakademi udvikle et struktureret marked for Dansk Wagyu-produkter tilpasset danskernes vaner, kultur og præferencer. De nyudviklede Dansk Wagyu-produkter er første skridt mod modning af markedet og inddrager hele processen fra opdræt til middagsbordet.

Projektet har fået tilsagn under Innovationsdistrikt Sjælland d. 26. marts 2020 og forventes afsluttet 30. september 2021. Kontakt projektleder Christina Melgaard for at høre mere om projektet.

Partnere

Bondegården, ChefFugl Food&Event, Kosakgården, Winnies Pølsemageri, Slagter Sørensen, Professionshøjskolen Absalon og Zealand - Sjællands Erhvervsakademi

Status

Igangvaerende

Kontakt

Christina Melgaard, Projektleder