Rock’n’Wool – Morgendagens løsning til ROCKWOOL

Udfordringen


En nytænkende manual, ABC-guiden, som hverken kræver papir eller lange sætninger. En løsning udviklet af gruppen Rock’n’Wool fra Danmarks Tekniske Universitet.

Med installationstrinene A-B-C illustreres installationen af ROCKWOOLs efterisoleringsprodukt vha. plastiksider, QR-koder og bogstavsrækkefølge. Plastiksiderne illustrerer gennem en ”lag på lag”-metode installationstrinene med billeder/tegninger af processen med at bygge isolationsvæggen. Rækkefølgen A-B-C henviser derudover til nødvendigt materiale og matcher indpakningen af materialet, så det er nemt for forbrugeren at forstå, hvilken pakke der skal installeres først.

Produktet vil sikre, at flere kan installere efterisoleringen. Det sikres bl.a. gennem brugen af billeder, som gør installationen mere forståelig for de brugere, som ikke ønsker at læse flere siders teksttung manual. Ved at fokusere på kombinationen af installationstrin og billeder mindskes risikoen for fejlinstallering, da forbrugeren trin for trin får vist, hvordan installationen fuldføres.

Challenger

ROCKWOOL Group

Innovatør

Rock’n’Wool – Danmarks Tekniske Universitet

Kontaktperson