Prepping Robot

Vidste du at personale – såsom kokke og køkkenmedarbejdere – er en mangelvare i fødevarebranchen? Gastroform, Hertech, DTU og Simple Feast udvikler en skærerobot, som skal aflaste køkkenet med opskæring af blandt andet grøntsager.

Løsningen


Prepping Robotudvikler en skærerobot til behandling af grøntsager. Robotten skal aflaste køkkenmedarbejdere, gøre det muligt for medarbejderen at fokusere på mere værdiskabende opgaver i køkkenet og være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Robotten skal både kunne vælge grøntsager, bearbejde dem og anrette dem på en tallerken, således at den kan stå som en selvstændig enhed i produktionskøkkener, kantiner og eksempelvis lufthavne, så man kan få en nylavet salat på farten.​

Hvornår

Februar 2020 – maj 2022

Projektbevilling

715.000 DKK

Corolabs rolle

Facilitator

Kontaktperson

Christina Melgaard
Projektleder

Hvem

Gastroform
Hertech
DTU
Simple Feast

Udfordringen

Robotten skal skåne køkkenmedarbejderne, så sygdomsprocenten sænkes, og gøre det muligt for medarbejderne at fokusere på de mere værdiskabende ting i køkkenet. Dermed bidrager løsningen til lønsomhed og et bedre arbejdsmiljø.

“Vi ser store markedsmæssige muligheder i Prepping Robot som et parallelprodukt, der kan sælges sammen med vores fuldautomatiske køkken. Knivrobotten kan skaleres ned til mindre behov, og den kan være en løftestang for salg af et fuldautomatisk køkken, som er en økonomisk stor beslutning for en virksomhed”

Jacob Rybov, Founder hos Gastroform

Tidslinje

  • Udfordring/Idé
  • Matchmaking
  • Udvikling
  • Test
  • Videreudvikling
  • Implementering
X