Plastik er ikke bare plastik

Udfordringen


Hvordan kan vi styrke forståelsen af plastik, så vi kan styrke genanvendelsen? Når plast sendes til genanvendelse, så muliggør det nye former for plastik, hvor af noget kan genbruges til nye plastprodukter, mens andet kan genbruges til lavkvalitetsplast. Det er ikke altid gennemskueligt for borgeren, hvilke muligheder der ligger i anvendelsen af plastik, og det gør det svært at tage de rette valg ift. behandlingen af plastik. Ved at fremme forståelsen for genanvendelse af plastik, kan borgerne tage mere oplyste valg i brugen og sorteringen af plastik. Det vil kunne skabe resultater, som gavner samfundet med mere miljøvenlige valg og måske endda nye løsninger på andre udfordringer, vi som samfund står overfor.

Challenger

ARGO

FN Verdensmål

11, 17

Kontaktperson

Phillip Dyngbo-

Event

COCONF21

Sådan gør du

Tilmeld dig workshoppen d. 30. september for indledende dialog med udfordringsgiver. Indsend løsningsforslag senest d. 2. november til info@corolab.dk. Deltag i COconference21 – et brag af en fest d. 25. november og vær med til at fejre morgendagens løsninger.

ARGO har brug for en samarbejdspartner, som kan hjælpe med at skabe større bevidsthed omkring plast, så borgerne ved, hvilke muligheder der ligger i genanvendelsen af plastik, og der dermed kan træffes mere oplyste valg i forhold til at skåne miljøet.

Til den rette samarbejdspartner er der mulighed for at kunne samarbejde med ARGOs 9 ejerkommuner angående kommunikationen omkring genanvendelse af plastik – og disse erfaringer kan skaleres yderligere. Derfor vil en succesfuld kommunikation, som skaber resultater for anvendelse og genanvendelse af plastik, være med til at sikre flere genanvendelige plastikprodukter i fremtiden.

Hør Finn fra ARGO fortælle om udfordringen HER.

Downloads

Download uddybende om casen HER
Download valgfrit løsningsformat HER (powerpoint) eller HER(word)