KARA/NOVEREN: Hvordan kan vi øge genanvendelsen af træ?

Udfordringen


KARA/NOVEREN søger nye løsninger til at øge genanvendelsen af træ (biomasse) gennem nye afsætningskanaler og anvendelsesområder. Afsætning af affaldstræ er udfordret af en for lille kapacitet hos genanvendelsesaktørerne. En problematik der kan forventes forøget i takt med, at mere træ sorteres fra. I dag anvendes størstedelen af affaldstræ til produktion af spånplader, og markedet herfor er mættet. Der er tale om en national problemstilling, og det må forventes, at en god løsning vil kunne få et nationalt såvel som internationalt marked.

Til den rette løsning bidrager KARA/NOVEREN til udvikling af en full scale løsning. Her stiller de viden om markedet, materialer samt mængder og plads til rådighed. Endvidere tilbyder KARA/NOVEREN at bidrage til at koordinere et samarbejde, omkring markedsføring af løsningen, med de øvrige affaldsselskaber i Danmark.

Bliv klogere på KARA/NOVERENS COchallenge her.

Download løsningsformatet her. Dette skal udfyldes og sendes senest 1. oktober til camilla@corolab.dk, hvis du ønsker at deltage i konkurrencen 12. oktober.

Challenger

KARA/NOVEREN

FN Verdensmål

# 9 Industri, Innovation og Infrastruktur, # 12 Ansvarligt Forbrug og Produktion, # 13 Klimaindsats

Kontaktperson

Event

COchallenge-event 15. sept. kl. 9-15, KARA/NOVEREN

Sådan gør du

Tilmeld dig i dag. Vælg om du vil deltage på COchallenge-event 15. sept. Når du tilmelder dig vil du automatisk blive tilmeldt hovedeventen 12. okt. samt modtage en mail med alt information.