Job To Go

Job to go udvikler ny forretningsmodel med afsæt i den socialøkonomiske virksomhed Kaffe Karma og deres indsats for socialt udsatte borgere. Projektet hjælper flere ledige psykisk sårbare i arbejde og udbreder viden og uddannelse indenfor det socialpsykiatriske område

Løsningen


Job to go er udvikling af en ny forretningsmodel med afsæt i den socialøkonomiske virksomhed Kaffe Karma og deres indsats for socialt udsatte borgere. Projektet skal hjælpe flere ledige psykisk sårbare i arbejde og samtidig udbrede viden og uddannelse indenfor det socialpsykiatriske område. Med oplæring ved baristacyklen skabes en tryg og fleksibel træningsplatform, der klæder borgeren på til at varetage ordinære arbejdstimer på arbejdsmarkedet via småjobs. Via denne ordning kan de mest udsatte borgere afprøve dem selv, tjene egne penge på det sociale frikort og samtidig få erhvervserfaring med støtte fra medarbejdere i erhvervslivet eller fra privatpersoner ved salg af kaffe.

Hvornår

August 2020 – maj 2022

Projektbevilling

277.250 DKK

Corolabs rolle

Facilitator

Kontaktperson

Anna Brouw Emilsdóttir (Barsel)
Innovationskonsulent

Hvem

Kaffe Karma
Copenhagen Dome
Professionshøjskolen Absalon
GRO

Udfordringen

Job To Go hjælper flere ledige psykisk sårbare i arbejde samt udbreder viden og uddannelse indenfor det socialpsykiatriske område med afsæt i et lokalt samarbejdsprojekt i Roskilde. I kortlægning af eksisterende erfaringer på området, udforskning af det lokale netværk og gennem iterative kreative processer, udvikles en ny forretningsmodel.

Tidslinje

  • Udfordring/Idé
  • Matchmaking
  • Udvikling
  • Test
  • Videreudvikling
  • Implementering
X