INSP!: Hvordan dokumenterer vi værdien af sociale indsatser?

Udfordringen


INSP! søger løsninger, som kan dokumentere og evaluere værdien af at fremme aktiv deltagelse i samfundslivet, for den enkelte og samfundet. Brugerne og især unge psykisk sårbare oplever INSP! som et foranderligt landskab af muligheder, som de kan bevæge sig igennem og gribe i takt med deres udvikling. Tilbuddenes karakter giver begrænset mulighed for kvantitativt at dokumentere værdiskabelsen, hvorfor vigtig viden går tabt. Derfor søger INSP! nye værktøjer, som kan dokumentere og kvalificere videreudviklingen af sociale indsatser.

Til den rette løsning tilbyder INSP! at stille deres platform og eksisterende data og viden til rådighed i forbindelse med et test- og udviklingsforløb med henblik på sammen med innovatørerne at rejse midler til realisering af løsningen. Desuden indgår de også gerne i et forretningsmæssigt samarbejde om kommercialisering af løsningen.

Bliv klogere på INSP!s COchallenge her.

Download løsningsformatet her. Dette skal udfyldes og sendes senest 1. oktober til camilla@corolab.dk, hvis du ønsker at deltage i konkurrencen 12. oktober.

Challenger

INSP!

FN Verdensmål

# 3 Sundhed og Trivsel, # 11 Bæredygtige Byer og Lokalsamfund (Social inklusion)

Kontaktperson

Event

COchallenge-event 14. sept. kl. 9-15, INSP!

Sådan gør du

Tilmeld dig i dag. Vælg om du vil deltage på COchallenge-event 14. sept. Når du tilmelder dig vil du automatisk blive tilmeldt hovedeventen 12. okt. samt modtage en mail med alt information.