Fremtidens arbejdsplads post COVID-19

Udfordringen


COVID-19 har tvunget Roskilde Kommune til at gøre tingene på nye måder. Hjemmearbejde har resulteret i behov for mere digitale arbejdsgange, der harmonerer med arbejdsgangen på det fysiske kontor. Kommunens services til borgerne bør indtænkes i flere kanaler og med større borgerinvolvering. Og den fremtidige ledelsesstil i kommunen som arbejdsplads skal reevalueres, så medarbejderne i højere grad oplever balance mellem arbejde og fritid i en hybrid arbejdsdag. Roskilde Kommune søger løsninger og innovatører, som kan hjælpe dem med at skabe fremtidens arbejdsplads post COVID-19, hvor læring fra den seneste periode tages med videre. Hvordan kan de gennem nye tiltag blive en endnu mere attraktiv arbejdsplads for deres 7500 medarbejdere og sikre en kultur, som skaber øget værdi for borgerne? Roskilde Kommune søger idéer til særligt tre områder, hvor der er forbedringspotentialer med afsæt i de seneste erfaringer; borgernes oplevelse, organiseringen af arbejdet og ledelse af fremtidens arbejdsplads. Løsningen skal tage højde for digitaliseringens muligheder og begrænsninger og have et særligt fokus på borgerinddragelse.

Challenger

Roskilde Kommune

FN Verdensmål

8, 17

Kontaktperson

Phillip Dyngbo

Event

COCONF21

Sådan gør du

Tilmeld dig workshoppen d. 30. september for indledende dialog med udfordringsgiver. Indsend løsningsforslag senest d. 2. november til info@corolab.dk. Deltag i COconference21 – et brag af en fest d. 25. november og vær med til at fejre morgendagens løsninger.

Roskilde Kommune er allerede i gang med strategien for 2022, hvor ”New Normal” kommer til at influere måden, tingene gøres på. Der ligger et stort potentiale i, at den rette løsning kan afprøves og skaleres til flere afdelinger i Roskilde Kommune. For de rette innovatører er der mulighed for projektansættelse i Roskilde Kommune om at teste løsningen samt for at få hjælp til at søge om midler til realisering af innovationen.

Hør Mikael fra Roskilde Kommune fortælle om udfordringen HER.

Downloads

Download uddybende om casen HER
Download valgfrit løsningsformat HER (powerpoint) eller HER(word)