Fællesskab og ejerskab

Udfordringen


Roskilde Kongrescenter søger innovative samarbejdspartnere, som kan skabe et fællesskab omkring deres fysiske rammer, og give brugerne og gæsterne en følelse af ejerskab over faciliteterne. I Roskilde Kongrescenter og deres satellithaller udgør omkostninger til rengøring af harpiks op mod 640.000 DKK om året. Derudover kræver rengøringen et højt forbrug af vand, rengøringsmidler og kemikalier, som ikke kun er skadeligt for miljøet, men også slider på materialer. Harpiks er altså blevet en stor udfordring økonomisk og miljømæssigt. Grundtanken er, at hvis brugerne får en følelse af ejerskab og et kærligt skub bagi, så vil adfærdsændringerne komme som en naturlig følge af det – men måske kræver det en anden tilgang? Udfordringen tager udgangspunkt i, hvordan Roskilde Kongrescenter kan skabe forståelse for nogle af de udfordringer, de har med benyttelse af deres faciliteter, for eksempel i forhold til harpiks-forbrug. Løsningen skal tage udgangspunkt i de mange besøgende, så de passer på faciliteterne.

Challenger

Roskilde Kongrescenter

FN Verdensmål

3, 12, 17

Kontaktperson

Event

COCONF21

Sådan gør du

Tilmeld dig workshoppen d. 30. september for indledende dialog med udfordringsgiver. Indsend løsningsforslag senest d. 2. november til info@corolab.dk. Deltag i COconference21 – et brag af en fest d. 25. november og vær med til at fejre morgendagens løsninger.

Til de rette samarbejdspartnere tilbydes samarbejde om test af løsning i Roskilde Kongrescenter og mulighed for udbredelse til andre idrætsfaciliteter og haller

Hør Stine fra Roskilde Kongrescenter fortælle om udfordringen HER.

Downloads

Download uddybende om casen HER
Download valgfrit løsningsformat HER (powerpoint) eller HER(word)