TRIBOO NYT MEDLEM


”Med afsæt i Corolabs tilknyttede testmiljøer, har vi hurtigt erfaret, hvad medlemskabet kan – ikke kun ift. at få vores produkter eksponeret for mange potentielle kunder, som er tilfældet hos kontorfællesskabet Banen, hvor de nu holder til, men også ift. hvordan man i medlemskabet proaktivt bliver tænkt ind som samarbejdspartnere eller leverandør, hvor andre ser nogle muligheder på ens vegne” udtaler Thomas Nielsen, CTO – Circular Tribe Officer, Triboo.

Triboo er cirkulære frontløbere og forvandler alle typer råmaterialer til cirkulære kontorprodukter – og nu også medlem i Corolab, hvor de tænkes ind som samarbejdspartnere for fremtidige projekter. Ved at genbruge materialer til at skabe nyt kontordesign, har Triboo fokus på cirkulær økonomi samt reduktion af CO2. Til det nye kontorfællesskab BANEN, hvor Corolab nu holder til, har Triboo leveret kontormøbler i form af skriveborde og stole. Møblerne er produceret med 80% mindre materiale end ordinære skriveborde.

”De nye faciliteter bidrager til vores allesammens arbejdsglæde, hvor æstetik og funktionalitet lever op til alle forventninger samtidigt med, at de valgte løsninger tager afsæt i genanvendte materialer og recyclede produkter. Der er skabt nogle fantastiske rammer, som føles helt rigtige at være en del af og bidrage til”, fortæller Karolina E. Osipowska, Direktør hos Corolab.

Læs mere om Triboo her.