Roskilde Festival Gruppen skaber småjobs til 3 udsatte ledige


“Vi er gået med i projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet, fordi det er fuldstændig i tråd med Roskilde Festival Gruppens strategiske ambition om at udvikle bæredygtige fællesskaber, og skabe værdi der rækker ud over os selv. Den ambition er fundamentet for den måde, vi arbejder på som almennyttig virksomhed. Vi tænker bæredygtighed ind i alt, hvad vi gør – herunder social bæredygtighed i forhold til fx at åbne vores arbejdsplads og få udsatte ledige i job”. Sådan lyder det fra Dorthe Hove Olesen, Vicedirektør for Organisation, Engagement og HR, Roskilde Festival Gruppen.

Roskilde Festival Gruppen byder hele tre heldige kandidater velkommen i organisationen, hvor de får mulighed for at udvikle deres kompetencer inden for teknik og håndværk, kontor og administration samt forfaldent arbejde in-house.

Sammen med en række organisationer i og omkring Roskilde er Roskilde Festival Gruppen med til at gøre en forskel for udsatte ledige, egen arbejdsplads og det danske samfund.

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til og med marts 2023.