Polygon DB sætter handling bag ordene og gør en forskel


”De personlige relationer er altafgørende for et godt kollegaskab, og hos Polygon DB går vi meget op i at mennesker gives en chance og knyttes til fællesskabet. Vi har alle erfaringer i livet, hvor ikke alt er kørt på skinner. De erfaringer lærer man af, og af dem udvikler man ressourcer, der er til gavn for arbejdspladser. Vi er glade og stolte over at være med til at hjælpe mennesker ind på arbejdsmarkedet og bidrage til at de udvikler sig hos Polygon DB,” lyder det fra Stefan Gravang, COO hos Polygon DB.

Polygon DB har bl.a. fokus på FN’s Verdensmål #8 og #17, da de mener, at de her kan være med til at gøre en reel forskel. Derfor er de også med i projekt ”Varig tilknytning til arbejdsmarkedet”, hvor de bidrager til at udvikle og afprøve nye tiltag til ansættelse, inklusion og fastholdelse af udsatte ledige på arbejdspladsen – og gør en forskel.

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til og med marts 2023.