NYT NETVÆRK FOR BÆREDYGTIG VIDEN OG HANDLING


Roskilde Kongres- og Idrætscenter samt Corolab ønsker at etablere et tillidsbaseret netværk, som kan igangsætte en bæredygtig transformation af din egen organisation og samfundet.

I takt med stærkere fokus på bæredygtighed og stigende krav til dokumentation og rapportering, udarbejder vi hver især strategier og igangsætter en lang forskning og opdagelser. Det kræver sit at holde sig opdateret – for det, der var bæredygtigt sidste år, betegnes nu ikke nødvendigvis som bæredygtigt længere. Så hvordan holder du dig opdateret, og sikrer dig, at du gør det
rigtige? Netværket for Bæredygtig viden og handling er for ledere og medarbejdere, der ønsker at få indblik eller opdatere deres viden, samt at få støtte og vejledning fra andre deltagere eller eksterne oplægsholdere, på bæredygtighedsområdet. Her vil vi blandt andet finde ud af, hvad de planetære grænser, scope 3 i forhold til GHG-rapportering, EU-taksonomi, rebound-effekter mv. har af betydning for din organisation og dens påvirkning af samfundet, og hvordan du gennem konkrete initiativer kan løfte disse opgaver alene og/eller i partnerskaber.

Vi mødes første gang torsdag d. 22. august kl. 14.00 – 16.00 hos Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Netværket er for Corolabs medlemmer.