Nyt medlem – Næste Skure


Byd velkommen til Næste Skure – COROs nye medlem.

Næste er en cirkulær design- og byggevirksomhed, der leverer arkitekttegnede skure af genbrugsmaterialer som totalleverance til professionelle ejendomsejere.

Vi ønsker med vores løsninger at understøtte konkrete adfærdsændringer hos brugere, kunder, branche og samfund hen imod en dybere ansvarlighed over for jordens begrænsede ressourcer. Fortæller Niels Jakubiak Andersen, Indehaver og Adm. Direktør af Næste Skure

Vi tror på at små skure kan gøre den store forskel. Både i fht. at skabe det industrielle set-up der skal til for at kunne levere konkurrencedygtigt og i stor skala med sikre forsyningskæder til hele Danmark. Det samarbejder vi med de største aktører i bygge og affaldsbranchen om lige nu og vi er snart klar til at levere et skur om dagen. Dette vil betyde en reduktion på omkring 2000 Tons CO2 om året i fht. alternativerne i galvaniseret stål.

Men skurene kan også gøre en stor forskel ude i de lokale uderumsmiljøer, hvor sociale aktiviteter, affaldstømning og optimeret drift giver mere konkret værdi. Næste Skure arbejder helt grundlæggende på at ændre den måde vi forbruger vores ressourcer, designer og bygger samt samarbejder på i bygge- og anlægsbranchen.

Det er derfor at vi siger at vi laver vi meget mere end bare skure, fortæller Niels.

Med medlemskabet i Coro vil vi være med til at skabe stærke nye lokale samarbejder, og give vores bidrag til at Roskilde kan markere sig endnu mere som foregangskommune både på den grønne omstilling, cirkularitet og skabelsen af sociale arbejdspladser, siger Niels.