Mød Corolab til event på Folkemødet 2023


Gymnastikbold, vandflasker og ”fitnessprogram” bliver pakket, så turen om et par uger kan gå til solskinøen, hvor vi lørdag den 17. juni kl. 10.30-12.00 i Zealand – Sjællands Erhvervsakademi telt A29 afholder et event “Styrk dine samarbejdsmuskler til bedre partnerskaber” om partnerskaber, der er nøglen til den bæredygtige omstilling for både virksomheder og organisationer.

For at skabe stærke og succesfulde partnerskaber er det afgørende med gode kollektive ledelsesevner fra alle deltagere. Det er samarbejdsmuskler i os alle, der skal have opmærksomhed, bruges og trænes. Deltag og bliv fit og klar til det succesfulde partnerskab, når vi gennemgår et fitnessprogram, hvor vi demonstrerer, hvordan man bedst træner de vigtigste samarbejdsmuskelgrupper. Undervejs doseres den rette næringsviden om kollektiv ledelse.

Third Stone Labs, Volcano, Corolab og Zealand er gået sammen om et legende og interaktivt program med praktiske eksempler, korte øvelser og teoretiske perspektiver. Du vil mærke den nye energi på egen krop, hvorfor du ikke skal træne alene og hvordan du løfter rigtigt.