Klimaks giver udsatte ledige en ny chance på arbejdsmarkedet


Klimaks Rengøring er gået med i projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet og er i gang med et skræddersyet medarbejderforløb.

Driftschef Casper Widding fortæller: “Klimaks Rengøring går ind for at tage ansvar for lokalsamfundet, og vi er allerede i gang med en større indsats inden for bæredygtighed. I den forbindelse passer projektet Varig tilknytning til arbejdsmarkedet godt ind i Klimaks´ værdisæt om rummelighed og mangfoldighed samt vores fremtidige målsætning om et mere bæredygtigt landskab. Vi vil gerne være med til at støtte op om projektet og i samarbejde med jobcentret, kandidaterne og projektets øvrige partnere løfte opgaven med at få socialt udsatte borgere i arbejde”.

Klimaks tilbyder facility management og erhvervsrengøring og blev etableret i 1989 af ejer, Palle Ringstrøm. Til dagligt leverer Klimaks service med fokus på sundt indeklima, miljø og kvalitet til Roskilde Kommune, lokale byggefirmaer m.fl. Klimaks er lokalt beliggende i Himmelev, Roskilde, men dækker det meste af Sjælland, dog med en hovedvægt af kunder i Roskilde og Storkøbenhavn.

Læs mere om Klimaks på: https://klimaks.dk

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til og med marts 2023.