KeepGoing Aps hjælper potentialet frem hos kandidater i projekt VTA


Vi er glade for at kunne dele nyheden om, at KeepGoing Aps er gået ind i projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet, hvor de bidrager til at gøre en forskel for udsatte ledige i Roskilde. Med en løsningsfokuseret tilgang til den enkelte kandidat, medvirker KeepGoing til at skabe skræddersyede forløb for udsatte ledige, der har brug for et ekstra løft til at komme ind på arbejdsmarkedet igen.

Tania Boutaiba, faglig leder hos KeepGoing, fortæller:

”Det kan være hårdt at bevare troen på, at man er god nok og har tilstrækkeligt at bidrage med på arbejdsmarkedet, når man fx har en diagnose. Hos KeepGoing tilbyder vi et længerevarende forløb med coaching og opkvalificering, der kan hjælpe kandidaterne med at identificere deres potentialer. Alle kandidater er forskellige og alle har ressourcer at byde ind med. Det handler bare om at finde frem til dem, dyrke dem og udvikle på dem. Og det er vi stolte af at kunne hjælpe med.”

Ved at klæde kandidaterne på til arbejdsmarkedet og bidrage til udvikling af deres arbejdsidentitet, agerer KeepGoing trædesten til ansættelse enten hos dem selv eller hos andre virksomheder i projektet. På den måde er de med til at gøre en stor forskel. Tak for det!

KeepGoing Aps er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder med og for borgere, der befinder sig i en udsat situation. Via stærke samarbejder hjælper de borgere i arbejde eller på uddannelse. Læs mere her: https://www.keepgoing.dk/om-keepgoing/

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til og med marts 2023.