Interessefællesskab for frivillighed etableret


Workshoppen ’Fælles Frivillighed’ i Byens Hus var startskuddet til et formaliseret interessefællesskab for frivillighed, i Roskilde, med stor opbakning fra de deltagende aktører, der arbejder med frivillighed på forskellig vis.

Interessefællesskabet står blandt andet overfor at udforske, hvordan vi styrker sammenhængskræften på tværs af relevante organisationer, som oplægsholderne Mads Simon Martinussen, Leder af Engagement og Civilsamfundsudviklingfra Roskilde Festival og Anne-Sofie Søegaard ThomsenFrivillig koordinator hos ReThinkers som del af VisitAarhus kunne gøre os klogere på. Tusind tak for inspirationen og for at sende interessefællesskabet på vej mod fremtidens frivillighed.

Også tak til de deltagende, som vi ser frem til at udvikle, afprøve og synliggøre frivillighed i Roskilde sammen med. Næste skridt for fællesskabet bliver taget den 31. januar hos Roskilde Festival, så sæt allerede kryds i kalenderen nu, hvis du vil også vil være med til at forme den fælles frivillighed i Roskilde.

Kontakt Anna Emilsdóttir, Innovationskonsulent, Corolab, på anna@corolab.dk for at høre mere.